Black Barbies Bieb expositie

Pagina sluiten

Black Barbies Bieb expositie

Black Barbies Bieb expositie

woensdag 1 november - woensdag 3 januari
09:30 - 17:00 uur
Gratis, kom langs

Evenement type

Kinderboekenmaker, kunstenaar en verzamelaar Mylo Freeman is beroemd om haar unieke Black Barbie-collectie en de kinderboeken over onder andere Prinses Arabella, die in veel talen vertaald zijn. Een selectie van haar meest prachtige Black Barbies kun je in de maanden november en december komen bewonderen in de bibliotheek in Carnisselande.

 

Mylo Freeman: ‘Ik beschouw de bieb als een van de eerste en meest trouwe fan van prinses Arabella en vind het daarom extra leuk mijn Black Barbie verzameling daar te tonen!’

 

Vanaf 1 november staat er in de bibliotheek een vitrine met Black Barbies en Prinses Arabella boekjes in verschillende talen. Ook zijn er voor de kinderen mooie Barbie kleurplaten die Mylo Freeman zelf heeft getekend: om ter plekke te kleuren of om mee te nemen. Daarnaast worden er enkele schilderijen geïnspireerd op de verhalen van prinses Arabella geëxposeerd. Deze kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaars van de Kunstexpress, een atelier waar dagelijks ruimte en begeleiding wordt geboden aan creatieve mensen met een beperking. De Kunstexpress is onderdeel van het Werk- en activiteitencentrum Aksent van Humanitas DMH in Barendrecht. Het atelier aan het Middeldijkerplein 150 is op werkdagen te bezoeken van 9.30 – 16.30 uur.

 

1 november 2023 t/m 3 januari 2024

Tijdens openingstijden van de bibliotheek